EyeDrive

Mérföldkő a lencsegyártási technológiában!

Majdnem minden gépkocsivezető szenved a vakító fényektől vagy a rosszabb látásviszonyoktól vezetés közben. Az EyeDrive megoldást nyújt mindenki számára, akár dioptria nélküli változatban is.

eyedrivestatisztika

Melyek az EyeDrive előnyei szemüveget viselő gépkocsivezetők számára?
– jelentősen kevesebb vakító fény a szembejövők fényszóróiból, közlekedési lámpákból és a közvilágításból
– minden vakító részlet jobban látható
– a szem kisebb mértékű erőltetése: biztonságosabb és pihentebb megérkezés

Az EyeDrive kevesebb vakító fényt, ugyanakkor éles látást és széles látómezőt biztosít egész nap.
Ideális választás azoknak, akik sokat vezetnek, akár második szemüvegnek, vagy akár egyetlen párként mindennapi használatra, kifejezetten új szemüvegviselőknek egyaránt.

reflect control logoReflect Control Innovációs Technológia

A Reflect Control (tükröződés-szabályozás) az EyeDrive mögött található trendformáló technológia. Ez a lencse felületvédelmének és a lencsedesign-nak egyedi kombinációja. Kompenzálja a különböző fényforrások zavaró hatását miközben növeli a kontrasztot még rossz fényviszonyok között is. Az Eyedrive akár 90%-kal is csökkenti az éjszakai zavaró fényeket a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteg nélküli műanyag lencsékhez képest és 57%-kal a piacon jelenleg elérhető, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsékhez képest.

reflect control ábra

 

Így napközben az EyeDrive lencsék ugyanolyan jól teljesítenek, mint a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék. Éjszakai használat sorn pedig akár kétszer olyan jó teljesítményt is nyújtanak.
A széles látómezőnek köszönhetően az új technológia biztosítja a vezető számára megfelelő látást minden irányban – még a kritikus pillanatokban is.

A Reflect Control összegezve:
– Akár 90%-kal kevesebb zavaró vakítás
– éles, szemerőltetés nélküli látásélmény
– széles látómezők

Fényresötétedő – Transitions Xtractive

A Transitions Xtractive lencsék tökéletesen alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz és akár 50%-ig is besötétednek még autóban is! Ez tökéletes látást eredményez a legvilágosabb napsütésben és a rosszul megvilágított utakon is, mint például alagutakban vagy erdős területeken. Így A Transitions Xtractive lencsék megkímélik viselőiket attól, hogy szemüveget kelljen cserélniük a kormány mögött, ezért teljes mértékben az útra koncentrálhatnak. A Transitions Xtractive szemüveglencsék tökéletesen alkalmasak éjszakai vezetésre is. Ötvözik az optimális éjszakai, vakítás elleni védelmet és a kényelmes nappali, napsütés elleni védelmet.

Egyfókuszú EyeDrive Lencsék

Éles látás nappal és éjszaka. Az EyeDrive Pro hozzávetőlegesen 150.000 fénysugár segítségével megtervezett digitális freeform design-nak köszönhetően a lencsék tiszta, éles látást biztosítanak napközben egészen a keret széléig. Szürkületben és éjszakai használat során a lencsék felső részén található csökkentett dioptriaérték jelentős javulást eredményez a szürkületi látásélességben.

egyfokeyedrive

 Multifokális EyeDrive Lencsék

Nappal:

eyedrivemultifokalisday

Éjszaka

eyedrivemultifokalnight

EyeDrive – kipihent szem és tökéletes látásélmény minden távolságra
EyeDrive Pro – ezeknek a lencséknek a dioptriaértéke úgy kerül optimalizálásra, hogy a stabil látászónákat és szemeröltetés nélküli látásélményt biztosítson.
EyeDrive Pro 4U – az EyeDrive Pro lencsék személyre szabható változata, amelynek elkészítése során az egyedi viselési paraméterek is figyelembevételre kerülnek.

Az EyeDrive Lencsék Jellemzői

eyedrivejellemzök

Share Button