Frissítő Nyári Kedvezmények!

Varilux X és Liberty 3.0 Transitions (fényre sötétedő) lencsék SZÍNEZETLEN lencse áron!
varilux lencsek 2017További információkért kattintson IDE varilux X lencsékhez.

 


 Multifokális lencse 50% kedvezménnyel!

Minden színezetlen Varilux Physio 3.0 multifokális szemüveglencse vékonyítás típusától függetlenül (1.5, 1.59, 1.6, 1.67, 1.74) Crizal Forte UV réteggel (akár 1.67 vékonyítással 138.820 Ft helyett) 59.990 Ft /db!

nyari_akcio_2018_1


1+1 Multifokális Kedvezmény

Vásároljon egy pár Varilux Multifokális lencsét és mi megajándékozzuk Önt egy pár ugyanolyannal!
A kedvezmény az összes csatornaszélességű multifokális lencsére érvényes, így a legolcsóbbtól a legdrágábbik igénybe vehető a kedvezmény. Nincsenek kis betűs részek. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze!

További részletekért kattintson IDE

slideshow10


 Egyfókuszú lencse kedvezmények:
30% kedvezménnyel!

Raktári Lencsék:
Orma 1.5 Crizal Easy UV – tükröződés csökkentő, karc védő, külső-belső UV védő réteggel ellátott lencse.
Orma 1.5 Crizal Forte UV –  tükröződés csökkentő, erős karc védő, külső-belső UV védő, zsír – kosz – por taszító, víz – pára lepergető réteggel ellátott lencse.

Napszemüveg lencsék:
Orma Xperio Complete – polarizált szűrős napszemüveg lencse
Orma Crizal Sun UV – hagyományos napszemüveg lencse


Presbyopia – Látásunk 40 éves kor felett változni kell

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb‐utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás.A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

variluxx2k17osz3

A megoldás: Varilux multifokális lencsék

A Varilux lencséket kifejlesztésük óta több mint 400 millió ember viseli világszerte. A Varilux volt az első kereskedelmi forgalomban megjelenő multifokális lencse, amelyet Bernard Maintenaz, az Essilor kutatója alkotott meg több, mint 50 évvel ezelőtt. Ezek voltak az első generációs Varilux lencsék. Ezt követően a márka számos fejlesztésen ment keresztül, de vezető szerepét azóta is sikerült megtartania.

Ma a Varilux család 7. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux S szériát, amely olyan egyedülálló technológiáknak köszönhetően, mint a Nanoptix vagy a Synchroneyes, korlátlan látásélményt nyújtanak a viselőjüknek minden távolságra.

Varilux X Széria

A modern, felgyorsult életforma megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat. Napjaink friss presbyop szemüvegvidelői, az X generáció tahjai már több feladatot végeznek egyszerre és gyorsan váltogatnak azok között, így többféle közeli tekintési távolságot használnak. Ezért fontos számukra, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudjanak váltogatni a különböző távolságok között és meg tudják tartani korábbi lendületüket. A Varilux X Series fejlesztői erre a karnyújtásnyi távolságon belüli zónára fókuszáltak, hogy még dinamikusabb látásélményt biztosítsanak nem csak az X generáció tagjai, hanem minden presbyop szemüvegviselő számára.

Szélesebb látótér karnyújtásnyi távolságon belül

varilux_x_technologia

 

Az új technológiák mellett, a személyre szabásban is új dimenziót teremt a Varilux X series, hiszen 4 különböző méréssel vizsgálhatók a közeli tekintési szokások (NVB, azaz Near Vision Behavior). Mivel nem vagyunk egyformák, máshogy olvasunk, máshogy tartjuk a mobiltelefont, különböző a testtartásunk, másként mozgatjuk a szemünket vagy a fejünket, ezért fontos, hogy rögzítsük ezeket a paramétereket. Mindezek alapján lemodellezzük a szemüvegviselő tekintési profilját és így egy egyedi szemüveglencse kerül legyártásra.

varilux_nvb

Ezen túl még további személyre szabási lehetőségeket kínálunk a Varilux Mester Optikákban a Varilux Xclusive 4D lencsékkel, amelyek további mérésekkel biztosítják azt, hogy az Ön új szemüvege a keretadatok figyelembevételével maximális látásélményt nyújtson! Ez a szemüveg az, amihez nem Önnek kell alkalmazkodnia, mert a szemüveglencse alkalmazkodik Önhöz!

varilux lencsek 2017

További Kedvezményeink Megtekintéséhez Kattintson ide: KATT

Share Button