Varilux S 4D
Most 30% kedvezménnyel!

Az Essilor, amely világvezető a szemüveglencse gyártásban, kifejlesztett egy új generációs szemüveglencsét, a VARILUX S 4D-t, amely áttöri a multifokális lencsék eddigi korlátait és széles látóteret, gyors reakcióidőt, valamint mozgás közben is stabil látásélményt biztosít. Összesen 13 szabadalom védi a terméket és a technológiát, amely forradalmi áttörésnek számít az optika piacán. Kizárólag Varilux Master Of Vision partner üzletekben kapható, mely kitüntetéssel mi is rendelkezünk.
A 30% kedvezmény 2017 május 31.-ig érvényes!
Varilux S Series Bemutató videója:

Szemünk romlása a kor előrehaladtával sajnos elkerülhetetlen. Gyakran a nem megfelelő szemüveglencse is veszélyezteti szemünk egészségét. A Varilux pontosan erre a problémára nyújt egyedi megoldást.

Az Essilor több mint 50 éve Varilux márkanéven mutatta be első multifokális lencséit. A céget jellemző folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően ma már a 7. generációs Varilux lencsék előnyeit élvezhetjük.

Miért jelentenek ideális választást a Varilux lencsék?

Mert ahogy a szlogen is mondja, „pont az Ön szemére szabva” készülnek. A Varilux S 4D szemüveglencsék egyedi kialakításuknak köszönhetően a szem sajátosságaihoz igazodnak, így azonnali éleslátást biztosítanak.

Mindez 3-féle technológiai áttörésnek köszönhető.

Mit jelent a 4D szemmérés?

A mérés során megvizsgálják szemüvegviselési szokásainkat és lemérik szemünk egyedi kódját. 4D technológiával meghatározzák a domináns szemet. Ez a szemünk érkezik meg először a célpontra, amikor tekintetünk irányt vált. A domináns szem figyelembevételével készült lencsék gyorsabb reakcióidőt és azonnali éleslátást biztosítanak.

3 Forradalmi Újítás!
4D Technology: Gyorsabb reakcióidő/Domináns szem
 
A Varilux S széria a személyre szabás új dimenzióját jelenti a 4D technológiának köszönhetően. A lencse kalkuláció során a 4D technológia egy a Visioffice által mért új adatot is figyelembe vesz a Domináns szemet, melynek jellemzői hozzáadódnak a többi személyre szabási paraméterhez. A domináns kezünkhöz hasonlóan azaz, hogy jobb vagy bal kezesek vagyunk létezik domináns szemünk is! A domináns szem lencse tervezés és gyártás során történő figyelembe vételével jelentősen csökken a reakcióidő!
Nanoptix: Hinta Effektus csökkentése
 
A lencse kalkuláció során a lencse alapszerkezetének áttervezésével a Nanoptix a hagyományos progresszív (multifokális) lencsékhez képest jlentősen csökkenti a hinta effektust. A viselő számára ez egyensúlyt jelent mozgás közben. A Varilux S széria kalkulációja során a Nanoptix a lencsét apró alkotó elemek ezreire bontja. A bázis görbület és a dioptria érték kombinációját a lencse minden egyes alkotó elemére optimalizálják ezáltal stabilizálva a lencse fénytörését. A hinta effektus akár 90 %-al is csökkenthető!
Synchroneyes: Széles látótér
 
A lencse kalkuláció során a Synchroneyes technológia figyelembe veszi a jobb és bal receptértékközötti különbséget és a pupilla távolságot is. Ezek eredményeként a jobb és bal retinán kialakuló kép minden tekintési irányban azonos! A Synchroneyes forradalmi újítás a lencse felület kialakításában az extra széles látótér érdekében. A binokuláris (két szemes) látótér 50%-al szélesebb lehet!
Az egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel, mint az EYECODE és a domináns szem figyelembevételével tökéletesen személyre szabott szemüveget tudunk készíteni a presbyop szemüvegviselők számára.
A domináns szem figyelembevétele a szemüveglencse tervezése és gyártása során kulcsfontosságú, hiszen ezáltal olyan szemüveglencsét készítünk az Ön számára, amely tökéletes, valóban korlátoktól mentes látásélményt nyújt.
A presbyopia egy teljesen természetes folyamat, amrly 40 éves kor körül kezdődik és lényegében a szem alkalmazkodó képességének folyamatos gyengülését jelenti.
A jó hír, hogy a probléma kezelhető. Az ideális megoldás a multifokális szemüveg viselése, amelyet több, mint 50 évvel ezelőtt talált fel az Essilor egyik fiatal kutatója. Ez a Varilux márkanévre keresztelt szemüveglencse, már 50 éve töretlenül birtokolja a világvezető multifokális lencse címet.
Ma a Varilux család 7. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux S 4D-t, amely az eyecode és a domináns szem figyelembevételével már a személyre szabás tekintetében is forradalmi újításnak számít.
variluxmultitipusok
Ezek a lencsék kizárólag nálunk és (Varilux Master of Vision) a Varilux Mester üzletekben kaphatóak!
Kérjük vizsgálatra, időpont egyeztetésre jelentkezzen be:
email: vagassyoptika@t-online.hu
telefon: 061-333-8121
Share Button