Crizal Sapphire

A rendkívüli Crizal Sapphire UV felületkezelés tökéletes válasz a modern korunk hatásaira.

A Crizal Sapphire uv tükröződésmentesítő felületkezelés a lehető legalacsonyabb reflexiónak köszönhetően egy teljesen új viselési élményt jelent.
A Crizal Sapphire uv az első olyan felületkezelés, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy bármilyen irányú érkező fény tükröződését meggátolja.

Legyen szó beltérről vagy kültérről, a fény minden szögből eléri a szemüveglencséket. Ez kellemetlen tükröződésforrás lehet, amely viselője számára kényelmetlenné válhat a mindennapjaiban. A Crizal Sapphire UV megoldást biztosít ezzel szemben. A réteg alkalmazásával csökkennek a tükröződések, jöjjenek azok bármilyen irányból, valamint növeli a káros UV sugarak elleni védelmet is. Ezen lencsék első használatával már észlelhető, hogy meglehetősen csökkent a zavaró tükröződések aránya, továbbá átlátszóságának köszönhetően javult a lencse esztétikus megjelenése, és észrevehetetlenné válik annak viselése.

A Crizal Sapphire UV lencsék a tökéletes megoldás sofőrök számára, különösen azoknak, akik éjszaka vezetnek. A Crizal Sapphire UV tükröződés-, és a szellem képek minimalizálásával tökéletes megoldást jelent a zavartalan és kényelmes vezetéshez.

  • A CRIZAL SAPPHIRE FELÜLETKEZELÉS SEGÍTSÉGÉVEL LENCSÉJE SZINTE LÁTHATATLAN
  • A Crizal Sapphire UV felületkezelés kiváló látásélményt és esztétikus megjelenést biztosít.
  • A Crizal Sapphire UV felületkezelés csökkenti a tükröződést a lencse teljes felületén, érkezzen a fény bármilyen szögből 0° és 360° között.