Irodai munka

Varilux Digitime

NÖVELJE A KÉNYELMET SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA KÖZBEN

Okostelefonhoz, tablethez, monitorhoz vagy televízióhoz: a Varilux Digitime lencsék speciálisan a különböző kijelzők távolságára szabva nyújtanak megoldást akkor, amikor erre a távolságra már nem látunk olyan tökéletesen. Így megőrizhetjük természetes testtartásunkat a digitális eszközök használata közben is.

A Varilux Digitime multifokális szemüveglencsék, kifejezetten a digitális környezetben tevékenykedő szemüvegviselők részére készültek.

A Varilux Digitime szemüveglencsék segítik, hogy fej- és testtartásunk természetes maradjon a munkavégzés közben, így elkerülhető a nyak és hátfájdalom, kényelmetlen munkakörnyezet.
Teljes vizuális kényelmet biztosít, akár laptop, akár asztali számítógépes munkavégzés során, és kibővített olvasórészének köszönhetően a hosszantartó mobiltelefon használat sem jelent kihívást.

Az apróbetűk is könnyebben olvashatóak, tiszta, kontrasztos és éles látást tapasztalhat a Varilux Digitime szemüveglencsék használata során

Minden Digitime szemüveglencse személyre szabható a szemüvegkeret egyéni adatai és a szemforgás középpont alapján, ezenfelül a Varilux Digitime lencsék az egyéni kijelző távolság alapján is személyre szabhatók a maximális látáskomfort és a természetes testtartás érdekében.

MIÉRT NÉPSZERŰ A VARILUX DIGITIME SZEMÜVEGLENCSE?

Szeme örülni fog a kényelmes szemüvegnek, Ön pedig a könnyebb munkavégzésnek

Varilux technológia

A legújabb technológia használata az Ön munkájáért

Hatékonyabb munkavégzés
Megfelelő és kényelmes szemüveggel a munkavégzés is könnyedébb

Ergonómikus

Kevesebb felesleges mozgás, több látótér

BEÉPÍTETT VÉDELEM

Az Eye Protect System óvja szemét a káros kék fénytől

KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉS

Egész nap kényelmesen tudja használni szemüvegét a számítógép előtt

SZÁMÍTÓGÉPES MUNKAVÉGZÉS KÖZBEN

Nincs felesleges és fárasztó fejmozgatás