Lencsék

A keret kiválasztása után fontos a szemüveg lencse kiválasztása. Akár egyszerű távoli vagy olvasó, bifokális vagy Multifokális, munka vagy védő szemüveg esetleg dioptriás napszemüveg. Üveg vagy műanyag lencse. Ma már a magyar piacon számtalan világcég kiváló minőségű lencséje áll rendelkezésünkre. Essilor, Hoya, Zeiss, Noptiker lencsék messzemenően minden igényt kielégítő választékkal rendelkeznek, akár üveg, akár műanyag, akár a (törhetetlen), nagyon könnyű policarbonát lencséről van szó. Legkedveltebbek a műanyag lencsék mert könnyebbek, nem törnek olyan könnyen, mint az üveg. Megfelelő felületi védőrétegekkel növelni lehet az élettartalmukat. A rétegek lehetnek. Keményítő réteg /kevésbé karcolódó felszín / Antireflex réteg /csillogás, káprázás mentesítése/ UV szűrő réteg /káros sugarak kiszűrése/ Tisztító réteg /tisztítás, páramentesítés/ portaszítás/

Monitorvédő réteg /nyugtató, pihentető, védő hatás/

Optifog- Párásodás mentes lencsék

Az optifog lencsék a felületi kialakításnak és a speciális rétegnek köszönhetően nem párásodnak. Egy speciális törlőkendővel kell a lencsék külső és belső oldalát megtörölni. Ez a folyamat után 100%-ig páramentes a szemüvegünk.

Crizal UV- Belső oldali UV védelem

A Crizal UV réteg a lencse belső felületéről is szűri az UV-t! Fontos hiszen nem elég a külső oldalról szűrni, a belső oldalról is ugyanúgy visszaverődik a szemünkbe.

Az Essilor Crizal réteg legyőzi a tiszta látás 5 ellenségét.

  • Tükröződés csökkentés
  • Szennyeződés taszítás
  • Felületkeményítés
  • Portaszító hatás
  • Vízlepergető hatás

Egyenlő= Optimális látáskomfort. Tökéletesen esztétikus megoldás.

Felnőtt és gyermek szemüvegeknél egyaránt lehetőség van az erősebb lencsék vékonyítására, ezáltal a súly csökkentésére. Erőseb dioptria esetén a lencse súlyát és vastagságát akár a felére is lehet csökkenteni. Kedveltek a fényre sötétedő változatok, úgy üveg, mint plasztik lencséből. Transitions cég új fejlesztésű lencséi minden körülmények között a megfelelő védelmet biztosítják a szem részére.100% UV védelem! A szemüvegek elkészítésekor bármilyen extra formáról is van szó, műhelyünk nagyon precíz pontos munkát végez, mert a legmodernebb számítógép vezérelt megmunkáló rendszerrel működik.