Fényre Sötétedő – Transitions Gen8

Szemüvegünket különböző helyzetekben viseljük. A gyakran változó fényviszonyok és a folyamatos UV és káros kék fény sugárzás miatt összetett és kényelmes megoldásra van szükségünk. A Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan figyelik környezetünket, és a minket érő hatások alapján változtatják színüket. 

LIGHT INTELLIGENT

A lencsék beltérben áttetszőek, kültéren besötétednek

STÍLUSOS MEGJELENÉS

Válasszon a számos árnyalat körül és szabja személyre szemüvegét

VÉDELEM

Mindennapos védelem az UV és a káros ibolya-kék fény ellen

BELTÉRBEN ÁTLÁTSZÓ, KÜLTÉRBEN ALKALMAZKODÓ

A Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan aktiválódnak, mindig a minket ért hatásoknak megfelelően. Ha kiszállunk az autóból, azonnal megváltoztatják színüket, és kényelmes látást biztosítanak. Amint belépünk egy üzletbe, irodába a szemüveglencsék kivilágosodnak. 

Ötvözze szemüvegét light intelligent technológiával, ami védelmet nyújt Önnek beltérben és kültéren is. Transitions Gen8 a leggyorsabb és rugalmas technológia, mely folyamatosan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. A Transitions Gen8 szemüveglencsék a hézagos nanokompozit mátrix technológiát alkalmazzák. A valódi molekuláris áttörést képviselő, egyedülálló 8 alkotórészből álló elegyének köszönhetően több molekula több fényt nyel el, melynek eredményeképp a lencsék valós körülmények között jobban reagálnak.

A Transitions Gen8 szemüveglencsék integrált kék fény szűrővel is rendelkeznek az Eye Protect System alapanyagnak köszönhetően

A szemüveglencsék 7 különböző színben érhetőek el: barna, szürke, szürkészöld, ametiszt, zafír, smaragd és borostyán színben. 

Fényre sötétedő autóvezetéshez:

Ha Önnek fényre sötétedő szemüveglencsére van szüksége, azonban sokat vezet autót, érdemes a Transitions XTRActive szemüveglencséket választani

AUTÓBAN IS AKTIVÁLÓDIK

Szélvédő mögött is aktiválódik autóvezetés közben

INTELLIGENS MŰKÖDÉS

A lencsék beltérben áttetszőek, kültéren besötétednek

MAGASABB FOKÚ VÉDELEM

Mindennapos védelem az UV és a káros ibolya-kék fény ellen*

STÍLUSOS MEGJELENÉS

Válasszon a számos árnyalat körül és szabja személyre szemüvegét

A LENCSE BELTÉRBEN ÁTLÁTSZÓ, KÜLTÉRBEN VÁLTOZTATJA A SZÍNÉT

VIZUÁLIS KOMFORT VEZETÉS KÖZBEN.

A modern szélvédők blokkolják az UV fényt. Transitions XTRActive fényre sötétedő lencsék gyorsan aktiválódnak vezetés közben és védik a sofőr szemét a napfénytől.

A szemüveglencsék nem kizárólag az UV fény hatására változtatják színüket, hanem a látható fény kék tartománya is aktiváló hatást vált ki. Ezért az autóban kifejezetten kényelmes viselet, amely megközelítőleg 50-60%-os sötétedést ér el a szélvédő mögött, és hagyományosan magas, 60-80%-os sötétedést szabadtérben. 

A Transitions XTRActive lencsék integrált kék fény védelemmel rendelkeznek az Eye Protect System technológiának köszönhetően

divatos külső érdekében Transitions XTRActive lencséit választhatja Style Mirror felületkezeléssel is, így új szemüvege tükrös hatású lesz.