Kiegészítők

OPTIKAI KIEGÉSZÍTŐK: Nagy választékban kaphatók. Az egyszerű műanyag nagyítótól, a csiszolt üveg változatig. Hőmérők 10 cm- től, 115 cm-ig kaphatók, kültéri és beltéri változatokban. Barométer- színházi látcső – távcső- iránytű- Schweizer nagyítók- Szemüvegtok – törlőkendő – tisztítófolyadék, zsinórok, láncok szintén kaphatók.OPTIKAI KIEGÉSZÍTŐK: Nagy választékban kaphatók. Az egyszerű műanyag nagyítótól, a csiszolt üveg változatig. Hőmérők 10 cm- től, 115 cm-ig kaphatók, kültéri és beltéri változatokban. Barométer- színházi látcső – távcső- iránytű- Schweizer nagyítók- Szemüvegtok – törlőkendő – tisztítófolyadék, zsinórok, láncok szintén kaphatók.

KONTAKTLENCSE ÁPOLÓSZEREK: Típustól függően három kiszerelésben 120-250-360 ml-ben kaphatók. Bausch & Lomb, Solo Care, AoSept, Cooper Vision, Opti Free, Ultra Silk folyadékok.

Repülőre felvihető kiszerelésű kontakt ápolószer.
SZÍNHÁZI LÁTCSŐ:
Több színben (arany, ezüst, fekete, bordó) elérhető. Folyamatosan változó termékkínálat.

3D Szemüvegek KAPHATÓK!

piroscián
piroszöld
zöldmagenta
borostyánkék
Tüzijáték néző

Kontaktlencse tárolása – miért fontos?

Kezdőként nem is gondolnánk talán, használóként pedig sokszor sikerül elsiklanunk a kontaktlencse precíz elrakásának fontossága felett. Legfőképp azért kell odafigyelnünk kontaktlencse-viselőként a tárolásra, mert ez garantálja szemünk egészségét és lencsénk élettartamát. Ebbe a témakörbe tartozik a tároló tisztasága, használati ideje, az ápolófolyadék minősége, fajtája és az, hogy hogyan kivitelezzük az egész folyamatot.

Kényelmesen viseljük a kontaktlencsét, miután megtanultuk használni: este elrakjuk, reggel kivesszük a folyadékból, s így tovább napról napra. Ám érdemes tudni pár dolgot! A tároló folyadék egy sókat és fehérjeoldószert tartalmazó oldat, amely alkalmas a kontaktlencsén összegyűlt napi szennyeződés megtisztítására. Több gyártótól több típus rendelhető, például az allergiásoknak érdemes kifejezetten a számukra kifejlesztett oldatot használni.

Érdemes optometrista/szemész/kontaktológus véleményét is megkérdezni, melyik a számunkra optimális folyadék és kontaktlencse, mielőtt megrendelünk egy terméket. Hozzánk bizalommal fordulhat!