Budapesti optikánk teljes körű, szakszerű látásvizsgálattal áll rendelkezésére és természetesen szükség esetén a szemüveg készítésben is számíthat ránk.

Az emberek többsége, amíg egészséges, addig természetesnek veszi, hogy minden szerve jól működik, nem fáj semmije. Ugyanígy vagyunk a látással is: amíg jó, addig nem tudjuk igazán értékelni, hiszen eszünkbe sem jut, hogy lehetne másképp. De vajon milyen esetben érdemes látásvizsgálatot kérni? 

Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor nyilvánvaló, hogy valakinek romlik a látása, ezért elkerülhetetlen, hogy felkeressen egy szakembert. Ilyen az, ha minden picit homályossá válik, ha romlik a látás szürkületkor, ha nehézkessé válik az apró betűk elolvasása. De vannak olyan esetek is, amikor nem ennyire egyértelmű a helyzet, és az ember nem tudja, hogy mi lehet pontosan a baj, csak érzi, hogy valami nem stimmel.

Az alább felsorolt tüneteket nem feltétlenül látászavar okozza, de sajnos szemészeti problémáknál is előfordulhatnak, ezért érdemes ebben az irányban is vizsgálódni, ha ilyeneket tapasztal magán.

Fejfájás: a rendszeres fejfájásnak sok oka lehet, de gyakran az derül ki, hogy szemészeti probléma van a háttérben.

Fáradékonyság: ha rossz a látás, az az egész szervezetet megviselheti, így fáradékonyabb lesz az ember.

Égő, vörösödő szemek: ezt a tünetet sokan az egész napos monitornézésre fogjak, és szintén okozhatja ez is, de a látásromlás tünete is lehet.

Bizonyos fényviszonyok zavaróvá válnak: ha rosszul viseli az erős vagy épp a túl gyenge fényt, az is jelezheti azt, hogy ideje felkeresni egy szakembert. Van, aki csak a mesterséges fényre reagál rosszul.

Ha ilyen vagy ehhez hasonló problémákkal küzd, bátran keresse fel budapesti optikánkat, ahol szakembereink alaposan kivizsgálják és kiderítik, hogy a szemével van-e probléma! Szükség esetén a szemüveg vagy kontaktlencse készítését is elintézheti nálunk.

Amennyiben további kérdése merült fel vagy időpontot szeretne egyeztetni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről akár még a mai nap folyamán.