Budapesti optikánk szemüvegkeretek hatalmas választékával várja vásárlóit. Jöjjön el hozzánk Ön is, vegye igénybe a látásvizsgálatot, próbálja fel kereteinket!

Napjainkban szinte bármit el lehet intézni online, meg lehet vásárolni webshopban. Ez alól nem kivétel a szemüvegkeret, sőt, maga a szemüveg sem. Mi mégis azt ajánljuk, hogy ilyesmit semmiképp se vásároljon online, kizárólag személyesen. Az alábbiakban be is mutatjuk, miért.

A puding próbája az evés!

Vannak olyan dolgok, amiket kellő körültekintéssel viszonylag nagy biztonsággal meg lehet vásárolni próba nélkül is, például ruhát vagy cipőt, azonban a szemüveg nem tartozik ezek közé. Egyrészt egy szemüvegnek nehéz megadni a pontos méretét, hiszen nem csak a teljes keret szélessége és magassága számít, hanem a szárak hossza, az orrész szélessége és persze a lencsék kalibere is.

Ezeket ugyan le lehet mérni, de azt eldönteni, hogy kényelmes lesz-e az adott keret, még ezen adatok birtokában sem lehet. A keretet mindenképp jó felpróbálni, érezni, hogy nem nyomja-e az ember fülét, orrát, nem csúszik-e le, mennyire megfelelő a szélessége. 

És természetesen a méreteken kívül az is fontos, hogy a keret mennyire áll jól, passzol-e az arcunkhoz, egyből magunkénak érezzük-e vagy túl idegen. Vannak ugyan olyan programok, melyek segítségével virtuálisan fel lehet próbálni a szemüveget, azonban a méreteket tekintve ez egyáltalán nem jelent valós támpontot, mert a program automatikusan hozzáigazítja a keretet az arcunkhoz.

optika budapest 8. kerület

Tapintható minőség

Rengetegféle szemüvegkeret létezik, számtalan alapanyagból. Vékonyabbak, vastagabbak, erősebbek, gyengébbek: erről szintén lehetetlen pontos leírást adni; muszáj érezni. Ahogy minden másból is, úgy szemüvegkeretből is van gyengébb minőségű, ami ugyan olcsóbb is, de a strapabíróságát tekintve bizony hagy kívánni valót maga után.

Budapesti optikánkban bármelyik keretünket kézbe tudjuk adni, így személyesen győződhet meg nem csak a kényelmességükről, hanem a minőségükről is. Nálunk nincs akadálya annak, hogy többet is felpróbáljon, megnézzen, hogy biztosan a legmegfelelőbbet választhassa.

A döntésben természetesen szívesen segítenek munkatársaink is, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalan ügyfelünknek segítettek már kiválasztani a számukra ideális szemüvegkeretet, már szinte a kisujjukban van, hogy milyen arcformához milyen keretek szoktak leginkább passzolni, így segítenek megtalálni az igazán tökéletes darabot.

optika budapest 8. kerület

A garancia nálunk nem kérdés!

Az online vásárolt termékeknél sokszor nehéz érvényesíteni a garanciát, és ez sajnos a szemüvegkeretekre is igaz. Ha a keret hibás, esetleg sérült szállítás közben, az egyrészt bosszantó, másrészt a cseréje időbe és energiába telik, és egyáltalán nem biztos, hogy az adott webshop állni fogja a csere költségeit, hiszen neheze bizonyítható, hogy mikor és hogyan történt a sérülés.

A helyzet még ennél is kellemetlenebb, ha a hiba csak később derül ki, és közben kifejezetten az adott keretbe készíttettük el a lencséket. Ez anyagi értelemben is súlyos veszteség, arról nem beszélve, hogy a probléma megoldásáig nem is tudjuk használni a szemüveget.

8. kerületi optikánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. A komplett folyamatban számíthat ránk Ön is, a látásvizsgálattól a lencsék elkészítésén át a szemüvegkeret kiválasztásáig – és természetesen ezen túl is, hiszen mindenre garanciát adunk, és bármikor fordulhat hozzánk a későbbiek folyamán is.

Optikánk Budapesten nagy szeretettel várja Önt személyesen. Jelentkezzen be hozzánk látásvizsgálatra, illetve látogasson el hozzánk, hogy együtt megtaláljuk Önnek a tökéletes szemüvegkeretet!