Optifog

MONDJON BÚCSÚT A SZEMÜVEGLENCSÉK PÁRÁSODÁSÁNAK

Maszkot visel? Sportol? Párás helyen dolgozik? Bizonyára Önnek is párásodik szemüveglencséje. 
Az Optifog felületkezelése megoldást biztosít erre a problémára: a pára a felületkezelés gondozása esetén nem jelentkezik zavaró módon a szemüveglencse felületén

Két technológiát kombináló egyedi pára elleni rendszer

Az Optifog egyedülálló párásodás gátló rendszere két szabadalmaztatott technológiát ötvöz: az Optifog lencsekezelést és a párásodás gátló molekulákkal ellátott törlőkendőt, amely aktiválja az Optifog lencse erejét. Egyszerűen törölje le lencséit a kendővel és élvezze a tiszta látás nyújtotta előnyöket. 

A maszk felkerül, a szemüveg párásodik!

Előfordulnak élethelyzetek, amikor szemüvegünk bepárásodik. Maszk viselése vagy sportolás közben, párás közegben a levegőben található vízpára lecsapódhat a szemüveglencséken, jelentősen rontva a látásélményt.
Korábban a bepárásodott szemüveg ritkán előforduló, bosszantó tényező volt, azonban ahogy egyre többen viselünk arcmaszkot védelem céljából, új normává vált a probléma. Az Optifog exkluzív párásodás gátló technológiája segít csökkenteni a zavaró gőz és pára megjelenését a lencsén. Tisztább lencsék az új életmódhoz

Hogyan működik?

A szemüveglencsék kezelése a lencséhez biztosított tisztítókendő segítségével történik: reggel mossa meg szemüvegét semleges pH értékű tisztítóval, vagy speciális szemüvegtisztító eszközökkel, majd törölje szárazra. Ezután az Optifog Smart kendővel törölje át a lencséket, és szemüvege egész napos  védettséget biztosít a kellemetlen párásodása ellen.
A tisztítókendőket megközelítőleg 400-500 használat után cserélje kedvenc optikai szaküzletében!

Páramentes szemüvegek otthon és a munkahelyen

Szemüvegviselőként több, mint valószínűen tapasztalta már, hogy lencséi bepárásodnak miután hideg környezetből egy magasabb hőmérsékletűbe lép be, vagy amikor kinyitja a sütő ajtaját. A lencséken kialakuló köd egész sokáig is látható, és ez frusztráló, homályos látást okoz, súlyosabb esetekben a szemüveg levételére, és tisztogatására is szükség lehet. Az Optifog használatával egész nap élvezheti a páramentes látást, csupán a törlőkendőnek köszönhetően. 
Az Optifog felületkezelések mindegyik típusú szemüveglencsénkre elérhetőek: egyfókuszú, multifokális, munkaszemüveglencsék. Természetesen a Crizal UV nyújtotta UV védelmet is biztosítják a szemüveglencse hátsó felületén.