Manapság jó pár helyen van lehetőség szemvizsgálatra. Az érdeklődők közül sokan mindenképp olyan optikát szeretnének találni, ahol modern eszközök igénybevételével történik az ellenőrzés. Ebben a formában egyszerűbben ki lehet szűrni az esetleges problémákat, és maga a vizsgálat is sokkal alaposabb, pontosabb, így az adott igényeknek megfelelő látásjavító eszköz készülhet el. Amennyiben Önnek is hasonló igényei vannak, válasszon bennünket a szemvizsgálathoz!

Optikánk kifogástalan körülményeket biztosít a páciensek számára a szemvizsgálathoz. Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük a területet azért, hogy a kor követelményeinek maximálisan megfeleljünk az ellenőrzésekhez. A komputeres szemvizsgálat során szakembereink alapos és precíz munkát tudnak végezni. Az ellenőrzés semmilyen kellemetlenséggel nem jár. Bármilyen rendellenességet is tapasztal látásával kapcsolatban, tanácsos minél előbb felkeresnie optikánkat, mert az időben észrevett problémákat sokkal könnyebben lehet orvosolni, például egy jó szemüveggel. A vizsgálat után nálunk el is tudja készíttetni a szakember által felírt látásjavító eszközt, ezzel pedig rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Munkatársaink még a szemüvegkeret kiválasztásában is segíteni fognak, így olyan eszköz tulajdonosa lehet, ami maximálisan megfelel az igényeinek. A szemvizsgálatra igyekszünk rövid időn belül lehetőséget biztosítani. Szolgáltatásunk rugalmas és ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy elégedett lesz optikánkkal.

Válasszon bennünket a szemvizsgálathoz, és készíttesse nálunk látásjavító eszközét! Optikánk a kedvező árakra, akciókra is odafigyel, így nálunk jelentős összegeket is megspórolhat szemüvegének megrendelése során. A kifizetést akár egészségpénztárán keresztül is intézheti, optikánk több szervezettel is le van szerződve. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat termékeinkről, szolgáltatásainkról, aktuális ajánlatainkról. Ha szeretne időpontot kérni a vizsgálathoz, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További kérdések esetén keressen minket elérhetőségeinken!