VARILUX E SERIES

Nem is akarja érezni, hogy szemüveget hord?
Akkor válassza a Varilux E series-t!

Az Essilor megalkotta Önnek a Varilux E series lencséket. Az első pillanattól kezdve, hogy felveszi új szemüvegét, érezni fogja a Varilux E series nyújtotta tökéletes látást, élethű képet és látáskomfortot.
Nem volt még ennyire egyszerű egy multifokális szemüveglencsét megszokni! 

GYORS MEGSZOKÁS AZ ÚJ VISELŐK SZÁMÁRA

Az emberek 87%-a, akiknek multifokális lencsére van szükségük, egyetértenek abban, hogy egy új multifokális szemüveg megszokása hosszú időt vesz igénybe*. A fejlesztések során rájöttünk, hogy a lencse széli torzítás az, ami megakadályozza az embereknél a gyors megszokás lehetőségét. A Varilux E series segít csökkenteni a torzítás mértékét, így biztosítva a zökkenőmentes, gyors megszokást.

Viselése azonnali kényelmet biztosít a napi rutinfeladatok és tevékenységek végzése közben is (autóvezetés, sietés a munkahelyre, közlekedés a lépcsőn, játék a gyerekekkel, olvasás stb.)

HATÁROZOTTAN KELLEMESEBB LÁTÁSÉLMÉNY

A Varilux kutatói kifejlesztettek egy új technológiát, a SWIM CONTROL-t, mely jelentősen csökkenti a torzítást, így az új szemüvege nyújtotta látásélmény azonnal élvezhető.
Az E series lencsék ezzel a technológiával készülnek, így a gyors megszokás többé nem probléma.

AZ ELSŐ MULTIFOKÁLIS LENCSÉM

Az első élmény meghatározó lesz a későbbiekben, ezért javasoljuk már fiatal multifokális szemüveglencse viselők részére a Varilux E Series lencséinket.

BEÉPÍTETT VÉDELEM

Az Eye Protect System segítségével a Varilux E Series lencsék védelmet nyújtanak a káros kék fény ellen

SZÉLES LÁTÓMEZŐ

A Varilux E Series lencsék széles látótérrel rendelkeznek, így a megszokásuk és a használatuk az első perctől kezdve problémamentes