VARILUX PHYSIO 3.0

LENCSÉK AKTÍV VISELŐKNEK

Lássa tökéletesen a világot, akár mozgás közben is. Könnyen használható multifokális szemüveglencse, melynek használatakor Ön könnyedén vált a távolságok között, legyen szó olvasásról, vagy távolra tekintésről.

A Varilux Physio 3.0 szemüveglencsék kifejezetten a szem anatómiájához készültek, és lenyűgöző kényelmet biztosítanak akár olvasás közben is

Dinamikus életmód, szemerőltetés nélkül

Az elmúlt 10 évben a Varilux Physio és a Varilux Physio 2.0 a presbyop szemüvegviselők millióinak életét könnyítette meg a nagy felbontású látásélmény a WAVE 2.0 technológia segítségével.
Az új Varilux Physio 3.0 most egy lépéssel továbbmegy: az aktív életet kedvelő szemüvegviselőknek kínál kényelmes átmenetet a szemerőltetés nélküli látáshoz. 

Wave 2.0 és DDV

A Wave 2.0 technológia segít abban, hogy a szemüveglencséje mindig az adott távolsághoz alkalmazkodva a legjobb képet biztosítja Önnek: igazi előnyét pedig közeli tevékenységek végzése közben tapasztalhatja.

Az Essilor fejlesztéseinek köszönhetően még a pupilla átmérő nagyságát is figyelembe veszik az Ön szemüveglencséjének gyártásakor, így mindig precízen, élesen szemlélheti környezetét. 

A Varilux Physio 3.0 lencsék a Varilux Physio 2.0 lencsék előnyeit kombinálják a Binocular Booster Technológiával, így még több előnyt kínálva a viselőknek: a legtöbb szemüvegviselő jobb és bal oldali receptértéke között különbség tapasztalható, ami egy természetes jelenség. A Binocular Booster technológia segítségével a gyártás során az optikai zónákat úgy alakítjuk ki, hogy maximálisan figyelembe vesszük az esetleges különbségeket a két oldal között. 
Szemerőltetés nélküli látás a tökéletesen folyamatos átmenet biztosításával mindkét szemre, egy időben.

Javított látáskomfort bármilyen fényviszonyok között.

KITERJESZTETT LÁTÁSÉLMÉNY

Minden távolságra tiszta világosság; közelre, távolra és köztes távolságban.

KÖNNYŰ VISELNI

Gyors alkalmazkodás az új szemüvegedhez

KÖNNYŰ VÁLTÁSOK

Zökkenőmentes váltások a látási zónák között

ÉLES LÁTÁS

Csökkenti a képi torzításokat az összes látási zónán keresztül