VARILUX X SERIES MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGLENCSÉK

Varilux X Széria

A modern, felgyorsult életforma megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat. Napjaink friss presbyop szemüvegvidelői, az X generáció tahjai már több feladatot végeznek egyszerre és gyorsan váltogatnak azok között, így többféle közeli tekintési távolságot használnak. Ezért fontos számukra, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudjanak váltogatni a különböző távolságok között és meg tudják tartani korábbi lendületüket. A Varilux X Series fejlesztői erre a karnyújtásnyi távolságon belüli zónára fókuszáltak, hogy még dinamikusabb látásélményt biztosítsanak nem csak az X generáció tagjai, hanem minden presbyop szemüvegviselő számára.

Szélesebb látótér karnyújtásnyi távolságon belül

Az új technológiák mellett, a személyre szabásban is új dimenziót teremt a Varilux X series, hiszen 4 különböző méréssel vizsgálhatók a közeli tekintési szokások (NVB, azaz Near Vision Behavior). Mivel nem vagyunk egyformák, máshogy olvasunk, máshogy tartjuk a mobiltelefont, különböző a testtartásunk, másként mozgatjuk a szemünket vagy a fejünket, ezért fontos, hogy rögzítsük ezeket a paramétereket. Mindezek alapján lemodellezzük a szemüvegviselő tekintési profilját és így egy egyedi szemüveglencse kerül legyártásra.

Ezen túl még további személyre szabási lehetőségeket kínálunk a Varilux Mester Optikákban a Varilux Xclusive 4D lencsékkel, amelyek további mérésekkel biztosítják azt, hogy az Ön új szemüvege a keretadatok figyelembevételével maximális látásélményt nyújtson! Ez a szemüveg az, amihez nem Önnek kell alkalmazkodnia, mert a szemüveglencse alkalmazkodik Önhöz!

Vásároljon Varilux X szemüveglencséket Várkonyi Andrea és Gianni Annoni ajánlásával!

TÖKÉLETES LÁTÁS A LENCSE SZÉLEIN IS!

Varilux X multifokális szemüveglencsék tökéletes látást biztosítanak, fejmozdítás nélkül

NAGY OLVASÓ FELÜLET

A közeli zóna úgy lett optimalizálva, hogy szélesebb látóteret biztosítson a karnyújtásnyira lévő dolgokhoz

BEÉPÍTETT VÉDELEM

A Varilux X series lencsék Eye Protect System-el ellátva készülnek, így a káros kék fény elleni védelmet mindegyik típusa tartalmazza

LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁK

Szemünk a legfontosabb érzékszervünk, támogassuk a legújabb technológiákkal

VARILUX PRÉMIUM GARANCIA

Történjék szemüvegével bármilyen nem várt esemény, az új lencséket 75% kedvezménnyel vásárolhatja meg (a vásárlástól számított egy éven belül)

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Legfejlettebb technológiáinak köszönhetően a legkönnyebb megszokása a Varilux X series lencséknek van