VARILUX XR SERIES

Varilux XR Series

AZ ELSŐ, SZEMMOZGÁSRA ÉRZÉKENY MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGLENCSE

A mai multifokális szemüveglencsék lineáris kialakításúak, azonban szemünkkel minden irányban pásztázunk: emiatt a szemnek plusz erőfeszítéseket kell tennie gyors tekintetváltás esetén.

A Varilux® XR series™ lencsék a vizuális viselkedés előrejelzésével készülnek, így az Ön valós szemmozgására reagálnak, ezzel természetesebb látásélményt eredményezve. A lencsét mesterséges intelligencia segítségével tervezték. Több, mint 1 millió viselői adatot használtak fel fejlesztésekor, így bárki vizuális viselkedését képes előrejelezni.

A lencse megtervezésekor 3D-környezetben megalkotjuk az Ön digitális mását, majd valós szituációk modellezésével határozzuk meg vizuális viselkedési profilját.  Így olyan multifokális szemüveglencsét tervezhetünk, amely megfelel a szem természetes viselkedésének.

 

FOLYAMATOS ÉLES LÁTÁS

Állandó mozgás jellemzi az életünket. A Varilux XR series lencse az első, szemmozgásra érzékeny multifokális szemüveglencse, amellyel azonnali éles látást tapasztalhat meg mozgás közben, zökkenőmentes váltásokkal a távolságok között.

Miért ajánljuk a Varilux® XR series-t?

  • A Varilux a világ vezető multifokális lencsegyártója
  • A lehető legjobb multifokális szemüveglencse az Essilor kínálatában
  • Környezettudatos tervezésű szemüveglencse
  • A viselők 97%-a jobb általános látást tapasztalt a jelenlegi multifokális szemüveglencséjéhez képest
  • A viselők 95%-a az első napon megszokta a lencsét

    A lencse Magyarországon az elsők között üzletünkben kapható!