Szemüveg Digitális Eszközökhöz!

Pihentesse szemét elektronikus kijelzők használata közben is!

Próbálja ki az Eyezen lencséket!

2014-es kutatások* szerint 3-ból 2 ember érzi úgy, hogy amikor sok időt tölt képernyő, tablet vagy okostelefon előtt, az a szemének extra erőfeszítést igényel és 4-ből 3-an viszkető, száraz szemre is panaszkodnak a gyakori használat következtében. A szemproblémákon kívül az új magatartás új testtartásokat is eredményezett, ezért az emberek 70%-a panaszkodik nyaki és hátfájdalmakra a különböző digitális eszközök hosszantartó használatának következtében. A kutatások azt is kimutatták, hogy a digitális eszközhasználat nemcsak új testhelyzeteket, de eddig nem tapasztalt új tekintési távolságokat is eredményezett, így a korábbi átlagos olvasótávolság 40 cm-ről 33 cm-re csökkent az okostelefon használat következtében.
A fenti, digitális életformával megjelenő problémák kiküszöbölésére fejlesztette ki az Essilor az Eyezen szemüveglencséket, melyek védik a szemet a káros UV és ibolya-kék fénytől és segítséget nyújtanak a szemnek, hogy erőlködés nélkül, zavartalanul szálljon szembe a digitális kihívásokkal.
Az Eyezen szemüveglencsék 2 innovatív technológia alkalmazásával készülnek:
eyezen1
eyezen2
essilor_eyezen3
Az Essilor Eyezen lencsék kültéren és beltérben egyaránt viselhetők a hagyományos egyfókuszú szemüveglencsék helyett.
Csökkentik a digitális kijelzők okozta szemfáradtságot és segítenek az apróbb vagy pixeles betűk olvasásában.
Életkor alapján az alábbi Essilor Eyezen lencsék közül lehet választani:
eyezen4
Okostelefonhoz, tablethez, monitorhoz vagy televízióhoz: a Varilux Digitime lencsék speciálisan a különböző kijelzők távolságára szabva nyújtanak megoldást akkor, amikor erre a távolságra már nem látunk olyan tökéletesen. Így megőrizhetjük természetes testtartásunkat a digitális eszközök használata közben is.
A gyakran használt digitális eszköz típusa alapján az alábbi Varilux Digitime lencsék közül lehet választani:
Varilux_eyezen5
Minden Eyezen és Digitime szemüveglencse személyre szabható a szemüvegkeret egyéni adatai és a szemforgás középpont alapján, ezenfelül a Varilux Digitime lencsék az egyéni kijelző távolság alapján is személyre szabhatók a maximális látáskomfort és a természetes testtartás érdekében.
Share Button