Optifog 
Új Technológia a Párásodás ellen!
No Fog Optifog!

 
Nincs többé párás szemüveg!
 
Minden szemüvegviselő számára ismerős a probléma amikor hidegből meleg helyiségbe lépünk, forró étel-ital fölé hajolunk vagy sportolás közben kimelegedünk. Ilyenkor szemüvegünk bepárásodik, akár hosszú percekre akadályozva látásunkat.
A Párásodás Sok Gondot Okoz….
Változó körülmények között:
Amikor a kinti hidegből meleg helyiségbe lépünk, vagy klimatizált, hideg helyiségből meleg és párás időbe megyünk ki.

A Szabadban:
Sportolás közben- pl futás, kerékpározás, tenisz közben kimelegedve.

Beltérben:
Meleg étel-ital fogyasztásakor, főzés közben és a mosógép vagy a sütő kinyitásakor.

 

Munka közben:
A szemüveg párásodása minden esetben zavaró, különösen életmentő és nagy precizitást igénylő munkavégzés közben, mint pl az orvosoknál operáció közben vagy a tűzoltóknál mentés és oltás közben.

Ennek mostantól vége!
 
Az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója kifejlesztette az OPTIFOG szemüveglencséket, amelyek legyőzik a párát így Ön tökéletes páramentes és tiszta látásélményt élvezhet minden időben, bármilyen tevékenység közben.
 
Az OPTIFOG lencsék olyan új generációs lencsék, amelyek egyedülálló páramentesítő hatású rétegel vannak ellátva. Ez a réteg megelőzi a párásodást, csökkenti a tükröződést és taszítja a port és ellenáll a szennyeződéseknek, karcoknak.
Az Optifog lencsék széles választékban elérhetők, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánljuk, 40 év felettieknek Varilux multifokális lencsén ajánljuk. Optifog már színezett, napszemüveglencséken is elérhető.
2012-es Újdonság az OPTIFOG UV, véd az UV sugárzástól és egyben a párától is!
 
Használata 2014-től:
 
Share Button