Ha szemüveg készítésről van szó, sokan szeretnének kedvező feltételekkel hozzájutni új látásjavító eszközükhöz. Szerencsére manapság sokféle akció közül válogathatnak az érdeklődők. Optikánk is folyamatosan többféle vonzó vásárlási lehetőséget biztosít a vevők számára. Akcióink közül most a legnépszerűbb egyértelműen az 1+1 multifokális akció, aminek igénybevételével az ügyfelek a második szemüvegükhöz kifejezetten olcsón juthatnak hozzá. Amennyiben Ön is régóta szeretne multifokális lencséjű látásjavító eszközt használni, itt a lehetőség, hogy elkészíttesse szemüvegét kedvező ajánlatunkkal!

Az 1+1 multifokális akció lényege, hogyha vásárol egy pár Varilux multifokális lencsét, optikánk megajándékozza plusz egy pár ugyanolyan lencsével. Érdemes mindenképp kihasználni ezt a vásárlási lehetőséget, mert mindig jól jön, ha az embernek van tartalékban még egy látásjavító eszköze. Ha például véletlenül ott hagyja a munkahelyén szemüvegét, ez esetben nem kell kétségbeesnie, mert a tartalék otthon fogja várni. Így elkerülheti, hogy akár egy fél napot is látásjavító nélkül töltsön. Az 1+1 multifokális akcióval minőségi szemüveget készíttethet el, amire hosszú éveken át számíthat. A multifokális, másnéven progresszív lencséjű látásjavítók kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapokban, mert könnyedén alkalmazkodnak a különböző távolságokhoz. Ezekkel a termékekkel az emberek visszakaphatják fiatalkori tökéletes látásukat.

A 1+1 multifokális akció népszerűségét látva még jó ideig biztosítjuk a kedvező vásárlási lehetőséget ügyfeleink számára. Weboldalunkon részletes tájékoztatót is találhat az 1+1 multifokális akcióról, és magáról a progresszív lencsékről is. Vonzó ajánlatunkat már rengetegen vették igénybe, ne maradjon ki Ön sem! Ha kérdései lennének az 1+1 multifokális akcióval kapcsolatban, esetleg más ajánlatunk keltette fel érdeklődését, és arról szeretne bővebbet megtudni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

További kérdések esetén keressen minket elérhetőségeinken!