1+1 Varilux Multifokális Lencse Kedvezmény

Varilux multifokális szemüveglencse vásárlásakor egy másik pár – megegyező dioptriájú – Varilux lencsét adunk ajándékba!

Miért előnyös Önnek a Varilux 1+1 multifokális szemüveg kedvezmény?

  • Ha fényre sötétedő kivitelben kéri az egyik Varilux multifokális szemüvegét, akkor kültéren és beltérben egyaránt komfortos lesz látása!
  • Ha munkájához extra széles látóteret szeretne, az ajándék lencsét kérheti Varilux Digitme munkaszemüvegkivitelben!
  • Ha tökéletes fényvédelmet szeretne, kérje egyik pár lencséjét Varilux Xperio polarizált napszemüveg kivitelben!
  • Egyszerre két különböző Varilux multifokális  szemüvege lehet, amelyek színben, eleganciában, sportosságban, vagy alapanyagban különböző funciókat tölthetnek be mindennapjaiban!
  • Biztonságban lesz, hiszen második Varilux multifokális szemüvege egyben a pótszemüveg funkcióját is betölti!

Az első, szemmozgásra érzékeny multifokális szemüveglencse

A mai multifokális szemüveglencsék lineáris kialakításúak, azonban szemünkkel minden irányban pásztázunk: emiatt a szemnek plusz erőfeszítéseket kell tennie gyors tekintetváltás esetén.

A Varilux XR series lencsék a vizuális viselkedés előrejelzésével készülnek, így az Ön valós szemmozgására reagálnak, ezzel természetesebb látásélményt eredményezve. A lencsét mesterséges intelligencia segítségével tervezték. Több, mint 1 millió viselői adatot használtak fel fejlesztésekor, így bárki vizuális viselkedését képes előrejelezni.

A lencse megtervezésekor 3D-környezetben megalkotjuk az Ön digitális mását, majd valós szituációk modellezésével határozzuk meg vizuális viselkedési profilját. Így olyan multifokális szemüveglencsét tervezhetünk, amely megfelel a szem természetes viselkedésének.

A Varilux® XR series™ lencse az első, szemmozgásra érzékeny multifokális szemüveglencse, amellyel azonnali éles látást tapasztalhat meg mozgás közben, zökkenőmentes váltásokkal a távolságok között.

Élvezze a vizuális korlátok nélküli látást! Tapasztalja meg újra az igazi éleslátás élményét!

Lehetőségünk van személyre szabni a szemüvegeket, így egy teljesen egyedi, az ÖN viselési szokásainak megfelelő módon elkészíteni.
Képzeljünk el egy cipőt, amit a saját lábunkra terveztetünk milliméter pontossággal a teljesen tökéletes és kényelmes viselés érdekében. Ugyanezt szemüvegben is lehetővé teszi a 4D vizsgálati rendszerünk! Ezt a vizsgálatot egy speciális 4D centráló berendezéssel végezzük, melyet Visioffice-nak nevezünk. Az adott értékeket, amiket ezzel a vizsgálattal kapunk, pedig Eyecode-nak.
A mérés során meghatározzuk azt az értéket, amely kizárólag az Ön szemének adata.
Mit is jelent a személyre szabás?
Az Eyecode a szemüveglencsék személyre szabásának új szintje az optika világában, melynek eredménye az azonnali, erőlködésmentes látás.
Miért jó, ha személyre szabva készítettem el a szemüvegem?
 A Visioffice készülék meghatározza az Ön szemtávolságát, szemüveglencséjének illesztési magasságát, a szemüveglencse és a szaruhártya távolságát, a szemüvegkeret középrészének dőlésszögét és íveltségét, pontos értéket kapunk arról, hogy Ön milyen messze tartja olvasáskor a könyvet, újságot, illetve melyik oldalon található az Ön domináns szeme, amely a Varilux XR Pro, Varilux XR Track, Varilux X 4D, Varilux X track, szemüveglencsék elengedhetetlen rendelési adata.