A Varilux termékei napjainkban a legnépszerűbb szemüveglencsék közé tartoznak. Forradalmi újítások, egyedi, személyre szabott lencsék jellemzik a márkát.

A Varilux lencsék 1959-es megjelenésükkor az első multifokális lencsék voltak a világon, és gyorsan vezető szerepre tettek szert az optika területén. A folyamatos fejlesztéseknek és a legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően máig töretlen a népszerűségük. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni velük kapcsolatban!

varilux multifokális lencse

Miért olyan különlegesek a Varilux lencsék? 

A multifokális lencsék lényege, ahogyan a nevükben is benne van, hogy nem csak közelre vagy csak távolra biztosítanak éles látást, hanem minden távolságra. A Varilux a szemüvegek személyre szabását is lehetővé teszi, ugyanis a lencsék gyártásánál figyelembe veszik a leendő tulajdonos szemének anatómiai tulajdonságait, illetve az egyéni vizuális igényeit is.

Varilux multifokális X Series termékcsalád: teljes látásszabadság, karnyújtásnyira

Gondolta volna, hogy van olyan szemüveglencse, amellyel könnyedén válthat a különböző tekintési zónák között? Mindezt anélkül, hogy meg kellene mozdítania a fejét a lencse fókuszpontjának megtalálásához. Közeli zónánál szélesebb látóteret biztosít, így viselője kényelmetlen fejtartás, hátfájdalom nélkül vehet szemügyre mindent.

A Varilux multifokális lencséket Eye Protect System-el látták el annak érdekében, hogy a káros kék fény ellen is védjék a szemet. Ez napjainkban különösen fontos, hiszen a legtöbben folyton monitort, telefont, tévéképernyőt nézünk, ami igencsak próbára teszi a szemünket. A káros hatások ellen pedig védekezni kell, ám a Varilux multifokális lencsék tökéletesen alkalmazkodnak viselőjükhöz, így semmilyen kényelmetlenséget nem okoznak.

varilux multifokális lencse

Varilux Physio 3.0: aktív élet, éles látással

Ezek a lencsék minden távolságra egyszerre biztosítanak éles látást Önnek. Olvasni szeretne? Távolra kell néznie? A Phsyio 3,0 termékcsaláddal nem lesz nehéz a váltás!

Ezek a szemüveglencsék az összes látási zónánk belül csökkentik a torzításokat, miközben tökéletesen alkalmazkodnak napjaink dinamikus életmódjához. Rossz fényviszonyok között is a szeme megerőltetése nélkül láthat tisztán, élesen, részletesen. Sokaknak van különbség a jobb és bal oldali szemük között, ám a Binocular Booster technológia  ezt is kiküszöböli, ugyanis már a gyártás is az egyéni tulajdonságoknak megfelelően történik.

Valóban megéri a Varilux lencsék ára?

Röviden: igen. Bár vannak olcsóbb megoldások, azonban a rengeteg előnyt figyelembe véve a Varilux lencsék olyan változást hozhatnak a látásába, amilyenre egyik másik típus sem képes. Optikánkban minden ügyfelünknek személyre szabott, egyedi szemüveget készítünk. A folyamat egy alapos látásvizsgálattal kezdődik, melynek során megállapítjuk, hogy milyen a látása, majd ennek alapján egyeztetjük Önnel, hogy mi lenne az optimális megoldás. Nem csak a lencse, hanem a szükséges rétegek és a keret kiválasztásában is segítünk.

Ha úgy érzi, hogy a látása nem tökéletes, gyakran tapasztal fejfájást, szemfáradtságot, érdemes felvennie a kapcsolatot velünk, mert nagy valószínűséggel szemüvegre lenne szüksége. Csapatunk teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére és mindenben segít ezzel kapcsolatban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Varilux lencsék iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! A fenti két, legnépszerűbb típus mellett még többféle lencsével állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.