Rétegek

crizal_sapphire Crizal Sapphire

Korunk legmodernebb védőfelülete.
Tökéletes átlátszóság az optimális látásélmény és esztétikus  megjelenés érdekében.

További információk a Crizal Sapphire rétegről »»

 

 

 

 

 

crizal_prevencia Crizal Prevencia

A Crizal Prevencia szemüveglencsék kiszűrik a káros UV sugarak mellett a káros nagyenergiájú kék fény tartományt is, azaz az ibolya-kék fényt, miközben az életfunkciókhoz elengedhetetlen türkiz-kék fényt átengedik a szemüveglencsén. Ezáltal hozzájárulnak a szem idő előtti öregedésének megelőzéséhez, miközben komplex védelmet nyújtanak a tiszta látás 5 ellensége: a tükröződés, az ujjnyomok, a karcok, a por és a vízcseppek ellen.

További információk a Crizal Prevencia rétegről »»

 

 optifogOptifog

A párásodás gondot okoz változó környezeti viszonyok esetén (amikor hidegből meleg helyiségbe lépünk, vagy klimatizált helyiségből meleg és párás időbe megyünk ki), a szabadban sportolás közben, de beltérben is forró étel-ital fogyasztásakor vagy főzés közben. Zavaró lehet munka közben, különösen életmentő és nagy precizitást igénylő munkavégzés esetén (pl. orvosoknál műtét közben). Ezekre a problémákra nyújt megoldást az Optifog szemüveglencse.

További információk az Optifog rétegről »»

 crizal_uvCrizal UV

Az egyedülálló Crizal réteggel ellátott szemüveglencsék az első olyan szemüveglencsék, amelyek mind a lencse első, mind a hátsó felületén maximális védelmet nyújtanak a visszaverődő káros UV sugarak ellen. A tiszta látás öt ellenségének legyőzésével tökéletesen tiszta és éles látást biztosítanak.

További információk a Crizal UV rétegről »»

 


essilor_eyeprotectsystem2Eye Protect System (EPS)

Az Eye Protect System lencsék alkalmazásával megvédheted szemeid a mindennapi káros ibolya-kék fény behatással és UV sugárzással szemben.

 További információk az EPS lencsékről»»

Share Button